Modele de braduti de craciun

  0 1206

  ASA e ca nu este deloc dificil sa confisati cu manutele voastre niste braduti originali? Voi pentru ce modele de braduti maison ATI opta pentru Craciunul Din acest an? SurSe: http://elementaryartfun.blogspot.ie/2012/12/making-trees.htm http://livingwellmom.com/2013/12/felt-christmas-tree-ornaments-crafts-kids/http://www.notimeforflashcards.com/2014/12/button-christmas-tree-crafts.html http://www.oneperfectdayblog.net/2013/12/06/cupcake-liner-christmas-tree-ornaments/http://redesignreport.com/diy-thursday-17-diy-christmas-tree-ideas/diy-wrapping-paper-christmas-tree/http://zingzingtree.com/2014/11/18/pipe-cleaner-christmas-tree-decorations/citeste si: TRADITII de craciun care sa Ramana in Amintirea Copilului Tau Bradul de craciun nu trebuie sa lipseasca DIN Casa sau Biroul Tau! IAR daca spatiul nu iti permite un Brad suficient de Mare, avem o solutie perfecta pentru tine: alege un Abrud de Craciun, construit DIN crengi de Brad Natural. Bradutii de craciun au forma Perfect simetrica, sunt deja impodobiti si nu ocupa mult spatiu! Beneficiul mirosului naturel de Brad fara a mai ingriji un Brad dans ghiveci! Un Abrud de craciun este Ideal pentru acasa sau la birou, dans spatii MICI, fiind potrivit in orice Tip de décor. Este rezistent si se livreaza gratuit la tine acasa! Dans doar doua minerai de la plasarea comenzii il primesti acasa. Simplu, fara effort! Si acest modèle poate fi realizat alaturi de un Copil mai mic. Nu va trebuie decat Sarma plusata Verde (o bucata Lunga de aprox. 30 de cm), ciucuri Colorati si lipici pentru Crafting. Indoiti Sarma plusata, obtinand un fel de Spirala. Cu grija, o veti rula catre Centru. Unul dintre capetele sarmei va fi infasurat catre urmatoarea parte ondulata, astfel incat sa se formeze un fel de suport.

  Bradutul este Gata. Impodobiti-l cu ciucuri, Dar puteti apela si alte Ornamente (de exemplu, Putina beteala). De asemenea, puteti sa-i faceti si o agatatoare (DIN panglica sau DIN ATA) pentru a-l putea Agata in Bradul Natural. Un modèle de Abrud maison cu totul si cu totul spécial, care poate fi o PIESA de décor de rezistenta. Luati-va la indemana urmatoarele materiale: • mai multe suluri de hartie pentru Ambalat cadourile (in functie de cat de Mare va doriti sa Fire bradutul) • bucata Mare de carton Alb • Alta bucata de carton (pentru trunchiul Bradului) • Nasturi verzi si rosii • un nasture in forma de STEA • lipici pentru Crafting • Vopsea pentru Crafting argintie • sfoara • foarfeca • un cutter cum veti proceda: taiati un dreptunghi de carton. Acesta va fi “trunchiul” Bradului. Il veti unge cu lipici si il veti imbraca in sfoara. DIN hartiile de Ambalat se vor decupa dreptunghiuri de dimensiuni Variate, de la mari la MICI. Dupa aceea dreptunghiurile se vor rula Cat mai strans, astfel incat sa rezulte niste tubulete (suluri).

  Sulurile vor fi lipite PE bucata Mare de carton, in ordinea descrescatoare a dimensiunii Lor, de la baza spre varf. PE suluri se vor LIPI nasturei (acestia vor fi globuletele). PE Sulul cel mai de sus se va LIPI si nasturele in forma de steluta. SurSe poze: http://memetales.com/System/bookmarklet_images/2757/Medium/cupcake-liner-Christmas-tree-ornaments.jpg?1386362356 http://creativezazz.com/wp-content/uploads/2010/12/ornament_0017web.jpg http://www.AVSO.org/wp-content/uploads/files/1/0/9/Christmas-Crafts-24-incredibly-Creative-Ideas-for-your-DIY-Christmas-Tree-10-109.jpeg IATA o varianta de Abrud maison extrem de usor de facut.

  SIMILAR ARTICLES

  0 3495

  0 2750